Πρωταθλήτρια 2006-2007 Β΄Αθηνών

Το καλοκαίρι του 2006 ο τότε πρόεδρος Βαγγέλης Χρήστου παραδίδει την ομάδα, έπειτα από εκλογές, στη νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Παναγιώτη Τομάρα και μέλη τους Γιαννέα, Παπανδρέου, Μουστάκη, Ιωακείμ κ.ά. Με τη νέα διοίκηση και προπονητή τον Κ. Ιωάννου (παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των Απόλλωνα, Ατρομήτου και Καλαμάτας), η Αναγέννηση Πετρούπολης αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στη Β΄ Αθηνών και ανέρχεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α΄ Αθηνών.

Νέο Γήπεδο "Αλκυών"

Η Διοίκηση βρίσκει και προτείνει να διαμορφωθεί ο χώρος του πρώην λατομείου "Αλκυών". Καλοκαίρι 1990 οι εργασίες έχουν ξεκινήσει με πρωτεργάτες τον πρόεδρο Π. Μαρκάτο και τη διοίκησή του. Όμως θα χρειαστούν δύο έτη και την αμέριστη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής για να ολοκληρωθεί το γήπεδο. Έτσι και ενώ η ομάδα για δύο έτη αγωνίστηκε στο γήπεδο της Αγ. Τριάδος, την ποδοσφαιρική περίοδο 1992-93 αγωνίζεται για πρώτη φορά στο νέο γήπεδο (Αλκυών).

Άνοδος στη Β΄Αθηνών

Την ποδοσφαιρική περίοδο 1989-90, κερδίζει την άνοδο στη Β΄ Αθηνών.

Γ΄ κατηγορία Αθηνών

Την ποδοσφαιρική περίοδο 1986-87 η Αναγέννηση Πετρούπολης αγωνίζεται για πρώτη φορά στη Γ΄ κατηγορία Αθηνών.

Ίδρυση Αναγέννησης Πετρούπολης

Η ιστορία του συλλόγου μας ξεκινάει το 1976, όταν μία παρέα φίλων αποφασίζει να ιδρύσει την "Αναγέννηση Πετρούπολης". Μερικοί εκ των ιδρυτών είναι οι Κ. Πελέκης, Μαθιουδάκης, Χ. Γουργουρίνης, Κρεμμύδας.